Εργαστήρια

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
(από 13 Ιανουαρίου 2020)

    • Με βάση τα Γερμανικά πρότυπα και δεδομένα.
    • Δώστε στα παιδιά σας την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση.
    • Ιδανική επιλογή για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

“TRAFFIC PARK FOR KIDS”

στο Κτήμα Δημητριάδη από 13 \ 1 \ 2020

Το TRAFFIC PARK FOR KIDS αποτελεί μοναδικό ιδιωτικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη για εκπαίδευση των παιδιών από την προσχολική κιόλας ηλικία, σε θέματα κυκλοφοριακής συνείδησης και αγωγής, δημιουργήσαμε και υλοποιούμε ειδικά προγράμματα για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

Με απαρχή την θεωρητική εκπαίδευση, με πολύ δυνατές φωτογραφίες, την αποτύπωση γνώσεων σε χαρτί, την επίλυση θεμάτων κυκλοφοριακής αγωγής, την ανάπτυξη συνείδησης πρώτα ως πεζός και στην συνέχεια με πρακτική εκπαίδευση πάνω στην καθημερινή κυκλοφορία των παιδιών μας, μέσα από εξομοίωση του φυσικού περιβάλλοντος που βιώνουν τα παιδιά μας. Στη συνέχεια με τα πρωτοποριακά ποδοκίνητα οχήματά μας, γίνεται η πρακτική εξοικείωση με την άλλη πλευρά του νομίσματος, την οδηγική συμπεριφορά. Το πάρκο έχει κατασκευαστεί σε σμίκρυνση του κυκλοφοριακού γίγνεσθαι και έχει στόχο την προσομοίωση του αστικού οδικού δικτύου.

Μπορούν μας επισκεφτούν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία για μια
ενασχόληση με την οδική κυκλοφορία, την σωστή συμπεριφορά οδηγών, συνοδηγών και πεζών, την ευαισθητοποίηση σε θέματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, την πρακτική στάση σε θέματα καθημερινότητας κ.α. αποτελούν τους εκπαιδευτικούς άξονες μας.

 

 

 

 

Εργαστήριο με θέμα: αρώματα, υφές και μυρωδιές από όλη την Ελλάδα
(από 20 Ιανουαρίου 2020)

Εργαστήριο με θέμα: από το γάλα.. στην κρέμα.

Το βουβαλινό γάλα και τα παράγωγά του.
Οφέλη και επεξεργασία.